Dolar 32,4744
Euro 34,8431
Altın 2.451,36
BİST 9.867,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Demre’de Çiftçi Kupası Futbol Turnuvası Düzenlendi.!

Demre’de Çiftçi Kupası Futbol Turnuvası Düzenlendi.!
REKLAM ALANI
7 Temmuz 2022 12:13
375
A+
A-
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Demre Ziraat Odası tarafından bu yıl ilki düzenlenen Çiftçi Kupası Futbol Turnuvasına katılarak, final maçının başlama vuruşunu yaptı.
Demre Stadyumu’nda düzenlenen final maçına Vali Ersin Yazıcı, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Cumhuriyet Savcısı Fatih Kurt, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, İl Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan, İlçe Müdürleri, Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Çetin ve taraftarların da dahil olduğu 2 bin kişi katıldı.
Demre Ziraat Odası tarafından düzenlenen Çiftçi Kupası Futbol Turnuvası’na 20 takım ve 420 futbolcu katılarak kıyasıya mücadele etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor ile Finike Reis Otomotiv arasında oynanan final maçının şampiyonu rakibini 3-0 mağlup eden Beymelekspor oldu. Turnuvada ikinciliği Finike Reis Otomotiv, üçüncülüğü de Özkanlar-5 Spor elde etti. Turnuvanın en centilmen takımı Çiftçispor olurken, attığı 7 golle Ramazan Çabuk da gol kralı seçildi.
Şampiyon Takımımızı Tebrik Ediyorum
Turnuvanın kapanış konuşmasını yapan Vali Yazıcı; “Bu yıl ilki düzenlenen turnuvamızın kapanışını hep birlikte gerçekleştirdik. Ben şampiyon takımımızı tebrik ederim. Ancak öyle güzel bir maç izleyip öyle güzel bir organizasyona şahit oldum ki emeği geçen herkesi bu yüzden kutluyorum. Futbolcularımızı, hakemlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. Centilmenliğin üst düzeyde olduğu bir karşılaşma izledik. Bunun tüm spor camiasına örnek olmasını diliyorum.” dedi.
Vali Ersin Yazıcı, turnuvada şampiyon olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Beymelekspor’a kupasını takdim etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.